top of page

Crazy Monkeys

Workshop door Judith Sluijter

Het Haags Comedy Festival organiseert comedy workshops voor kinderen op scholen, in theaters/poppodia en tijdens het Haags Comedy Fwstival 2015. Tijdens de workshop Comedy Monkeys leren de kinderen wat grappig is en hoe ze met flair grappen kunnen vertellen in een microfoon. In een veilige omgeving wordt gewerkt aan talentwontwikkeling en podiumpresentatie. Zo geven wij kinderen de kans om zelf schitteren in de spotlights.

De workshop wordt verzorgd door Judith Sluijter.

Data: 7 en 14 december 2015

Deelname: Gratis

Opgeven via: info@haagscomedyfestival.com

Meenemen: Pen en papier

Extra ingelaste workshop i.v.m. ziekte op 14 december 2015

Maandag 18 januari 2016, 15.30 - 17.00 @ Transvaal Bibliotheek

Judith Sluijter studeerde in 2011 af aan de toneelschool in Arnhem richting theaterdocent/maker. Sindsdien onderzoekt zij de muzikale en theatrale werking van haar beeld in theater en fotografie. Daarnaast coacht zij performances en geeft zij podiumkunst en theaterlessen. Workshops geven bij het haags comedyfestival vind zij dan ook erg leuk! Hoe sta je op het podium en wat is een goede grap?

I&ART

Wij geloven dat kunst de inwoners van Den Haag een beetje gelukkiger maakt

Den Haag is sinds 2013 een inspirerend bedrijf rijker. Onder het motto 'get inspired, go create' sloegen ruim 25 kunstvakdocenten de handen ineen en startten I & ART, een bedrijf in kunsteducatie in het centrum van Den Haag. Naast interessante lessen op scholen en workshops in het bedrijfsleven verzorgt I & ART een ruim lesaanbod in het gebouw van het Koorenhuis. Dans, theater, fotografie, tekenen & schilderen, DJ-workshops en iPad-lessen..voor alle leeftijden en op elk niveau kun je bij I & ART een uitdagende les vinden! Voor meer info: www.i-and-art.nl

bottom of page