top of page

Prinsjesfestival 2014

Prinsjesdag is ‘serious business’. Gelukkig valt er nog wat te lachen in het Haags Historisch Museum. De 3 finalisten van het Haags Comedy Festival, Daveson Ignatia, Marieke Peper en Klaas Prins, laten een humoristisch licht op deze dag schijnen.

Daveson Ignatia

Een Podium beest met hoofdletters. Daveson begon als Master of Ceremonie op festivals en evenementen. Al snel kwam hij achter zijn ware talent: entertainen. Daveson zocht de spotlights op en begon zijn carrière in 2011 als stand up comedian. Als een virtuoos comedy talent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach. Hij heeft zijn liefde voor comedy ontdekt en draagt zijn passie met heel veel plezier uit. Met succes. Tevens componeert hij, speelt in een succesvolle brassband en is een veel gevraagde DJ . Het talent van deze creatieve duizendpoot kent dan ook geen grenzen. In 2013 ontvangt hij de persoonlijkheidsprijs van het Haags Comedy Festival. The Dark Knight, Daveson Ignatia.

Marieke Peper

Marieke is een veelzijdig comedian die al vanaf kinds af aan niet van het podium te slaan is. Zingen, dansen, acteren, ze vindt het allemaal even leuk, maar stapje voor stapje ontdekt ze vooral steeds meer haar komisch talent wat zich uiteindelijk echt ontpopt tijdens een workshop Stand-up Comedy. Vanaf dan is ze verkocht. In 2011 doet ze auditie voor Cabaretfestival Cameretten en stoot meteen door naar de halve finale. Sindsdien is ze regelmatig te zien tijdens Open mics en Comedy shows door het land en ook in het buitenland boekt ze succes met haar stand-up Comedy. Door haar werk als stewardess weet ze dit zeer goed te combineren. Op het podium is ze energiek, ongenuanceerd en soms een tikkie ondeugend. Een echte comedy prinses. Ze improviseert graag en creëert overal een goede sfeer door haar open uitstraling en enthousiasme.

Klaas Prins

Klaas verovert als opkomend talent comedyland. Bekend van het Huis van Puck cabaretfestival als enige gitaar comedian. Met zijn hilarische en charmante liedjes vindt hij al snel zijn weg naar de finale van Puck’s talent en de Comedy Slam. Klaas heeft alle open podia van Nederland zo’n beetje wel gezien. Ja, hij was ook de horen op radio Veronica. Bij Klaas kan je Prinsheerlijk lachen en genieten. Helemaal als het gaat over de derde dinsdag van september. Dan is het de dag van Klaas. Prinsjesdag!

bottom of page