top of page

Haags Comedy Festival 2014

De tijd is rijp. Je kunt je laten bekoren, boeien en verblijden door het Haags Comedy Festival in 2014. Dit spraakmakende festival bestaat uit een try-out op 2 oktober in de Kroepoekfabirek in Vlaardingen, twee halve finales op 15 en 29 oktober en een spetterende finale op 19 november in het Paard Cafe Den Haag.


Het Haags Comedy Festival onderscheidt zich van andere festivals door haar internationale samenwerkingen. De finalisten van de eerste editie vertrokken naar New York om deel uit te maken van de comedy scene in New York. Den Haag is een internationale stad bij uitstek, wat zich goed leent voor internationale samenwerkingen. Om uitwisselingen te kunnen verwezenlijken hebben wij gekozen voor een internationale voertaal: Engels. De opkomende comedytalenten worden tijdens de competitie bijgestaan door internationale comedians die speciaal worden ingevolgen voor het Haags Comedy Festival.


Het Paard Café zal zich dit jaar wederom vullen met een glimlach tijdens de halve finales op de woensdagen 15 & 29 oktober en de spetterende finale op woensdag 19 november 2014. De eeste editie was een succes, het Haags Comedy Festival wil je gewoon niet missen. Natuurlijk zijn ook dit jaar bekende internationale comedians van de partij die met hun comedy charme net voor dat beetje extra humor zorgen! Hou onze facebook en de website in de gaten, begin oktober posten wij de eerste namen online. De kaarten voor de halve finales zijn € 10,- aan de deur. De kaarten voor de grand finale zijn € 12,50 en verkrijgbaar aan de deur of vanaf begin oktober te verkrijgen via www.paard.nl. 

Smile, happy looks good on you.

Haags Comedy Festival gaat naar New York!

bottom of page