top of page

Edo Berger in Actie

Edo Berger

Edo Berger is cabaretier en stand up comedian. In 2008 won hij solo het Rabo Camuz Kleinkunstfestival en in 2010 het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival. Eerder maakte hij deel uit van de toernee van Night of Comedy.

Edo is gek op kinderen en eet alles. Bovendien was hij eerst van een oud vrouwtje die er maar één keer per week boodschappen mee deed.

Samen met mede-cabaretier Jasper Smit heeft hij een wekelijkse muzikale column op Q-Music. In 2012 was Edo halve finalist van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten.

Hij begon zijn podiumcarrière bij cabaretgroep Schering en Inslag, waarmee hij in de finales van het Groninger Studentencabaretfestival en het Leids Cabaretfestival stond.

Verder:

Edo werkte voor 3FM als redacteur en sidekick in de programma’s Buzz en Bring It On. Voor het NCRV internet-magazine Mambapoint.tv hield hij een videolog bij van de tijd die hij in 2008 doorbracht in een kindertehuis in Nepal. Ook filmde hij reportages voor andere hulporganisaties in Nepal.

Tegenwoordig is hij naast het theater actief als educatief medewerker bij Jong RAST, een multicultureel jongerentheatergezelschap in Amsterdam-West.

bottom of page